O Nama

Suzana Jelic  2014te godine osniva nail salon u malom gradu u kom je živela sa suprugom.
U taj grad je donela novitete svojih predhodnih edukacija, neki od njih su modeliranje noktiju po poslednjim standardima i ruski manikir. U tom gradu je počela da se bavi i edukacijom kako bi sve koleginice mogle svojim klijentima da ponude savršenu uslugu. Zatim, 2019 godine u Beograd se vraćaju Suzana i njen suprug, u kom su predhodno živeli i nastavljaju sa radom otvarajući salon.

Ivan Jelić, Suzanin muž se bavi trajnom šminkom u kojoj se pokazalo da se muškarci bolje snalaze u tim vodama od žena.

Cilj im je da se izdvoje iz mase po kvalitetu usluga koje pružaju. Svaki klijent je tu kako bi dobio to što želi, kvalitetnu uslugu.

Profesionalni šminker i edukator

Suzana Jelić

Suzana Jelić je veliki perfekcionista. Kako voli da dobije kvalitetnu uslugu, tako voli i da je pruži. “Sitnice mogu biti jako krupne” kako ona kaže. Zato se trudi da ono što ona radi i ono što kolege rade bude maksimalno kvalitetno.
U salonu Lux Master isključivo radi osoblje sa iskustvom koje je maksimalno posvećeno. Klijent ne sme izaći nezadovoljan!

Osoblje redovno posećuje seminare i edukuje se u svetu lepote kako bi usluga uvek bila na visokom nivou.

Klijenti O Nama

Devojka koja me je našminkala je fantastična! Tačno je uklopila puder mom licu, senku mojim očima i ruž mojim usnama. Ako želite da izgledate kao zvezda, a da ostanete prirodni - onda je moja topla preporuka Lux Master studio.

Tijana Filipović

Jedan od retkih salona koji vodi računa doslovno o svemu. Higijena na zavidnom nivou, osoblje nasmejano i stručno. Preporučila bih svima koji vole da posete salon koji potpuno brine o njima!

Ivana Gut

Masaža koja mi je pomogla da prestane bol u leđima upravo je masaža u salonu Lux Master. Devojka koja mi je popravila leđa perfektno radi svoj posao i vrlo je ljubazna i uslužna. Posle godinu dana borbe sa bolom, konačno sam ga se oslobodio, a sada idem da se ne bi bol vratio. Hvala još jednom divnoj terapeutkinji.

Goran Đorđević

Kao osoba koja voli da zanoktice budu savršene, a nokti blistavi i sjajni, mogu reći da sam prezadovoljna kako rade u ovom salonu. Drago mi je što samo jedna osoba radi svoj posao jer volim kada idem uvek kod iste- Masaža je takođe odlična, moja preporuka je relaks masaža!

Vesna Mišulić

Prioritet u radu

Kvalitet i Higijena

Za razliku od drugih salona, jako se vodi računa o sterilizaciji i dezinfekciji alata i prostora. 

Alat koji dolazi u dodir sa krvlju (nastavci za aparatni manikir, turpije za nokte, makazice, igle…) nakon svakog klijenta se stavlja u sterilizator ili baca. 

Pred svakim klijentom se otvara nova vrećica već sterilisanog alata. Time se štiti zdravlje klijenata od virusa koji su krvno prenosivi kao što je hepatitis c.

Copyright © Lux Master Belgrade | Developed by Visual DLD